Termékfotózás

A műtermi fotózás egyik legizgalmasabb témája. Termékfotózás során számomra a legfontosabb szabály, hogy a tárgyról készült fotó ne torzuljon, színvilágában tökéletesen megegyezzen a valósággal. Az igazán kiváló termékfotók minden esetben plasztikus hatást keltenek. Meglátásom szerint, a megrendelőt csak két dolog érdekli: az anyagiak, és hogy terméke a lehető legpontosabban tükrözze a valóságot és elegánsan jelenjen meg webshopban, hírdetésben, vagy bárhol máshol. 

Sok terméked van, és weblaptervezés előtt vagy, de hiányoznak hozzá a termékfotók? Keress bizalommal!

Gasztrofotózás

A látványnak itt rendkívül fontos szerepe van, gyakorlatilag ez határozhatja meg, hogy a "néző" későbbi vásárló hogyan reagál a következőkben.

A stúdióban történő ételfotózás során a megrendelő elképzelései szerint készítem a fotókat. Ételfotózás esetében számomra nagyon fontos az étel színének tökéletes visszaadása, megfelelő hangulatú világítás alkalmazása (nem csak természetes fénnyel), a helyes expozíció és látószög megválasztása. Mindenképpen olyan ételfotó készítése a célom, amely egyértelműen megmutatja az étel sajátosságait, rá jellemző formavilágát, illetve visszaadja a megrendelő vagy az általam elképzelt hangulatot. 

Étlaptervezés előtt, weblaptervezés előtt vagy, de hiányoznak hozzá az ételfotók? Keress bizalommal!