Portré és modell fotózás

Üzleti portré 

A fotókat igényes stúdióban, szabadtéri helyszínen vagy céges irodai környezetben, készítem el. 

Férfi és Női portré

A fotókat igényes stúdióban vagy szabadtéri helyszínen készítem el. 

Önéletrajz fotózás

Amikor megnézik az önéletrajzod, első benyomás a fotón van. Ha szimpatikus a kép, akkor valószínűleg behívnak interjúra. Abban tudok segíteni, hogy a legjobb kép készüljön rólad önéletrajzhoz.

Kismama fotózás

Egy új élet bimbózó növekedése meseszép pillanatokkal ajándékoz meg Téged, amelyek és párodat, amely egy életen át elkisérik a család emlékeit. A kismama életének olyan fontos periódusa ez, amely olyan gyönyörű pillanatokat tartalmaz, amelyeket mindenképpen érdemes megörökíteni. A kismama fotózás visszaadja, és örök emlékbe zárja ezt a boldog időszakot.

Glamour fotózás

A glamour fotózás egy olyan fotózás, ahol igyekszem kiemelni a nőiességedet, egyediségedet, karakteredet. Készítek egész alakos, portré- és mellképeket is többféle beállításban. A fotózás előtt persze, mindenekelőtt megbeszéljük a keretmesét, az elérni kívánt hangulatot, majd mindent ehhez igazítunk.

Boudoir fotózás

A boudoir fotózás az igazán szexi fehérneműs képek sorozata. Ha szeretnél szexibb és egyre többet sejtető képekkel meglepheted magad és a választottadat is.  Ez egy élményfotózás, amin keresztül valóra válthatod legmerészebb álmaidat.